Αναζήτηση

Γάμος

Όλα συνδυασμένα άψογα. Λουλούδια, υλικά, χρώματα που αντανακλούν το προσωπικό σας γούστο αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Μαζί θα οργανώσουμε όλα όσα θα κάνουν αυτή τη μέρα να ξεχωρίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Από τις λαμπάδες μέχρι τα νυφικά μπουκέτα, από τη διακόσμηση του χώρου της εκκλησιάς και της δεξίωσης μέχρι και το αυτοκίνητο.

Βάπτιση

Για τον μικρό σας ηρωα οργανωνουμε τη βαφτιση των ονειρων σας. Πλουσιες γιρλαντες, πολύχρωμα λουλούδια, ζωηρές συνθεσεις, υλικά με φαντασία και πολλές ακομα ιδεες για την πρώτη εμφανιση του μωρου σας. Στο ανθοπωλείο Zelos Flowers θα κάνουμε πραγματικότητα κάθε σας επιθυμία.

Αρραβώνας

Συνθέσεις, μπουκέτα συνδυασμένα αρμονικά δίνουν το χρώμα και τη ζεστασιά που ταιριάζει στην πιο χαρούμενη μέρα της ζωής σας.Θα μας βρείτε στον ανθοπωλείο Zelos Flowers στη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιήσουμε παρέα το όνειρο σας.

Ανθοσυνθέσεις

Χρώματα, υλικά της φύσης, μεγάλη ποικιλία λουλουδιών , όμορφα συνδυασμένα σας προσφέρονται σε πρωτότυπες δημιουργίες εμπνευσμένες με ιδιαίτερο γούστο. Στο ανθοπωλείο Zelos Flowers μπορείτε να βρείτε ανθοσυνθέσεις και μπουκέτα που θα κάνουν μοναδικές τις προσωπικές σας στιγμές (γενέθλια, επέτειος, γιορτές).

Γέννηση

Λίγα λουλούδια λένε όσα οι λέξεις δεν μπορούν. Το ανθοπωλείο Zelos Flowers στη Θεσσαλονίκη σας προτείνει ευφάνταστες ιδέες και πρωτότυπα δώρα για την πιο συγκινητική μέρα της ζωής σας.

Zelos Weddings

Ανακαλύψτε τις προσφορές μας στα πακέτα γάμου κλείνοντας ραντεβού στο 2310 861361

ΕΙΔΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ
ΠΕΛΑΤΕΣ
ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Κοινωνικά δίκτυα
Επιστροφή στην κορυφή