Η πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, ο γάμος σας, αποκτά την προσωπικότητα σας μέσα απο τα λουλούδια και τον στολισμό που εσείς θα επιλέξετε.

Στο ανθοπωλείο Zelos Flowers θα σχεδιάσουμε μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια κάνοντας αυτή τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή!

Εντός και εκτός Θεσσαλονίκης και πάντα με εγγυημένη ποιότητα και φρεσκάδα.

Στολισμός λαμπάδων

Ο βασικός στολισμός ενός γάμου είναι οι δύο λαμπάδες που πλαισιώνουν το ιερό τραπέζι του μυστηρίου. Γι’αυτό και η καλαισθησία και η ποιότητα των λουλουδιών σε αυτές είναι απαραίτητη! Στο ανθοπωλείο Zelos Flowers μπορούμε να σας παρουσιάσουμε πολλές προτάσεις με διάφορους συνδοιασμούς λουλουδιών και χρωμάτων!

Εσωτερικός Στολισμός Εκκλησίας

Τα πρώτα βήματα των νεόνυμφων θα γίνουν στο διάδρομο της εκκλησίας γι’αυτό και αξίζει να είναι στολισμένος με τον ομορφότερο τρόπο! Λουλούδια, υφάσματα, κεριά και διάφορα άλλα διακοσμητικά στοιχεία θα αναδείξουν το εσωτερικό του ναού.

Εξωτερικός Στολισμός Εκκλησίας

Η είσοδος της εκκλησίας είναι κάτι σημαντικό για τους καλεσμένους σας και φυσικά για το ζευγάρι. Μια όμορφη εικόνα του χώρου που θα γίνει η συνάντηση του ζευγαριού. Συνθέσεις λουλουδιών, κεριά και πολλά ακόμη θα κάνουν την είσοδο της εκκλησίας ξεχωριστή!

Τραπέζι Υποδοχής

Το τραπέζι υποδοχής είναι το σημείο που οι καλεσμένοι σας θα πάρουν την μπομπονιέρα τους και θα κεραστούν απο τα γλυκά που εσείς θα επιλέξετε. Κουφέτα, μπεζέδες και άλλα γλυκά όπως επίσης και δροσιστικά ροφήματα πάνω σε ένα άψογα στολισμένο, με λουλουδια και διακοσμητικά στοιχεία, τραπέζι!

Αυτοκίνητο

Το νυφικό αυτοκίνητο δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό!! Γιρλάντα ή σύνθεση στο μπροστινό μέρος, μπουκέτα στα χερούλια, ότι κι αν εσείς επιλέξετε στο ανθοπωλείο Zelos Flowers θα αναδείξουμε το αυτοκίνητο ή και την μηχανή σας.

Δεξίωση

Ο χώρος που το ζευγάρι θα υποδεχθεί του καλεσμένους του. Ένα ιδιαίτερο γεύμα προυποθέτει κι έναν μοναδικό στολισμό. Με κομψότητα και καλαισθησία το ανθοπωλείο Zelos Flowers μπορεί να σας προσφέρει αυτό το αποτέλεσμα.

Νυφική ανθοδέσμη

Το πιο όμορφο αξεσουάρ μιας νύφης είναι η ανθοδέσμη της. Η πολυετή εμπειρία μας στα νυφικά μπουκέτα μπορεί να σας δώσει με σιγουριά το αποτέλεσμα που εσείς επιθυμείτε!

Κοινωνικά δίκτυα