Αναζήτηση

Το κατάστημα Zelos Flowers ιδρύθηκε το 1939 από τον παππού Δασκαλιάδη Βενιζέλο. Βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 78 (έναντι Ιπποκρατείου). Τρείς γενιές, από παππού σε πατέρα και από πατέρα σε υιό.

Από το 2010 την διαχείριση έχει αναλάβει ο νεότερος Δασκαλιάδης Βενιζέλος ο οποίος εξέλιξε περισσότερο την επιχείρηση σε όλους τους τομείς! Από την ανακαίνιση του καταστήματος έως την εισαγωγή νέων λουλουδιών και από τις πρωτότυπες ιδέες στον στολισμό εκδηλώσεων έως την εξέλιξη του τρόπου ανθοδετικής! Βάση του ίδιου και όλου του προσωπικού είναι οι νέες ιδέες, το μεράκι και φυσικά η αγάπη για αυτό που κάνουμε. Η εξέλιξη για εμάς είναι πηγή έμπνευσης για την δουλειά μας!

Στο Zelos Flowers θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από φυτά και άνθη, συμβουλές για το πως να τα διατηρήσετε μα πάνω απ’όλα ένα μεγάλο χαμόγελο από το άτομο που θα σας τα προσφέρει!

Η παράδοση 82 χρόνων συμπεριλαμβάνει σωστές συνθήκες συντήρησης των λουλουδιών και  σωστή φροντίδα και μεταφορά τους. Είτε επιλέξετε ένα μπουκέτο ή μία σύνθεση για το αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε τον στολισμό του γάμου ή της βάφτισης σας ένα είναι σίγουρο ότι από το ανθοπωλείο Zelos Flowers θα φύγετε ικανοποιημένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις!

>> Επικοινωνήστε μαζί  μας

Γράψτε μας το όνομα σας
Γράψτε μας το email σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας
Προαιρετικό
Κοινωνικά δίκτυα
Επιστροφή στην κορυφή